Ris og ros

Tidligere gæster om Bøllingsø Camping

Her kan du læse ris og ros fra vores tidligere gæster på campingpladsen.

Vi elsker når I skriver om jeres oplevelser og ophold på Bøllingsø Camping, både godt og skidt.

Har du spørgsmål, der kræver et svar, så kan du i stedet skrive til os direkte – klik her for at gå til kontaktsiden.

Fantastisk campingplads – hyggelige mennesker, dejligt område, natur og pæne hytter, toiletfaciliteter mv. Det er svært at sige noget dårligt om stedet. Dejligt med en skøn svømmingpool i det her dejlige vejr – meget børnevenligt. Kan klart anbefales.

Steffen Laursen Maabjerg

Pæn & velholdt campingplads.
De nuværende ejere søger for pladsen altid er ny trimmet og meget ryddelig at se på, uanset hvor på pladsen man befinder sig. Hver dag bliver man mødt med et smil og godmorgen, både af ejerne og de andre på pladsen.
Jeg kan KLART anbefalde dette sted, især for børnefamilie med små børn!
🌟🌟🌟🌟🌟
– På gensyn

Daniel Kastberg

Hej Bøllingsø. Tak for en rigtig hyggelig “pinseferie” Vi lå på camping hos jer 3 dage i pinsen i høj solskin =). Vi kunne desværre ikke deltage i pinsefesten men vi kommer helt sikkert igen næste år hvis ikke inden.

Familien Skou
Fredensborg

Kan stærkt anbefale pladsen. Rare og venlige værter/fastlægger, der tog imod os med et smil og venlighed så man blev helt benovet. Vi kommer der helt sikkert igen. God sommer ønskes herfra.

Gert Holmberg Stisen

Hyggelig campingplads. Søde lejrchefer. Mosters 2go med lækre kyllinger mm.. fin swimmingpool. Kan kun anbefale pladsen 👍👌

Ellen Margrethe Hammershøj Pedersen

Mange tak for denne gang og tusind tak for hjælpen. Hilsen Jonna og heino fra Thy

Jonna og Heino
Thy

Tusind tak for et fantastisk bryllup. Vi havde en rigtig dejlig fest. “Savværket” var super velegnet til at holde fest i. Vi vil med glæde anbefale Jer.

Keld og Karen